Hiekkapuhallus Tampere, Turku, Helsinki sekä Pohjanmaa ja Itä-Suomi

Hiekkapuhallus on erittäin tehokas menetelmä, jolla pinnat voidaan puhdistaa esimerkiksi pinttyneestä liasta, maalista tai ruosteesta. Hiekkapuhallus toimii myös pintakäsittelynä, sillä se hioo kevyesti puhallettavan pinnan, jonka jälkeen uusi maalipinta tai muu päällyste tarttuu pintaan kestävästi ja tasaisesti. Koska kovalla paineella pintaan iskeytyvä hiekka hioo puhdistettavaa pintaa ja irrottaa siitä pintakerroksen, ei se sovellu varsinkaan herkille pinnoille. Herkille pinnoille soveltuu paremmin kuivajääpuhallus tai soodapuhallus.

Toteutamme hiekkapuhallukset esimerkiksi:

  • Kiinteistöjen julkisivuille ja parvekkeille
  • Pelti- ja tiilikatoille
  • Rauta- ja betonirakenteille

Millaisiin tarpeisiin hiekkapuhallus sopii?

Hiekkapuhallus sopii erittäin hyvin esimerkiksi julkisivujen kunnostuksen yhteyteen. Puu-, tiili- tai betonipintaisesta julkisivusta saadaan hiekkapuhalluksen avulla poistettua tehokkaasti pinttynyt lika, sammalkasvusto ja jopa vanha maalipinta. Samalla hiekkapuhallus valmistelee julkisivun uutta pintakäsittelyä varten. Halutessasi Kuivajääpuhallus Eskimot Oy hoitaa myös ulkomaalauksen samalla kertaa. Pintakäsittelytöiden asiantuntijoina toteutamme ulkomaalaukset laadukkaasti ja kestävästi. Voit olla varma, että työmme jäljiltä julkisivusi tai kattosi on siisti.

Hiekkapuhallus voidaan toteuttaa monipuolisesti erilaisille puu-, metalli-, tiili- ja betonipinnoille, jotka kaipaavat tehokasta puhdistusta ja kevyttä karhennusta uutta käsittelyä varten. Hiekkapuhallus poistaa tehokkaasti pinttyneen lian, ruosteen, vanhat maalijäämät ja se sopii myös graffitin poistoon. Käsittely sopii julkisivujen lisäksi mainiosti myös parvekkeille ja katoille.

Monipuoliset puhdistuspalvelut kohteeseen kuin kohteeseen

Pystymme palvelemaan monipuolisesti niin yksityis-, yritys- kuin teollisuusasiakkaita, myös haastavammissa kohteissa ja puhdistustarpeissa. Meillä on vankka kokemus myös suurista saneerauskohteista ja puhallustöistä. Liikkuvalla kalustollamme pääsemme juuri sinne, missä ammattitaitoamme tarvitaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinun kohteeseesi parhaiten sopivan puhallusmenetelmän, joka puhdistaa tehokkaasti, muttei vaurioita puhdistettavia pintoja. Samalla voimme kartoittaa pinnan jatkokäsittelyn tarpeen, kuten ulkomaalauksen mahdollisuuden.

Vaihtoehtoisena puhdistustapana lasikuulapuhallus

Toteutamme puhdistustyöt myös lasikuula- ja lasimurskapuhalluksella. Niin lasikuulapuhallus kuin lasimurskapuhallus sopii lähes kaikkien pintojen puhdistukseen. Se puhdistaa tehokkaasti, jättäen puhdistettavan pinnan kuitenkin ehjäksi ja kuivaksi. Lasikuula- ja lasimurskapuhallus on hellävaraisempi kuin hiekkapuhallus, mutta tehokkaampi kuin esimerkiksi soodapuhallus.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.