Soodapuhallus Tampereen, Turun ja Helsingin seudulla

Kuivajääpuhalluksen ohella palveluvalikoimaamme kuuluvat myös monet muut puhallustekniikat. Yksi näistä on soodapuhallus, joka sekin on tehokas mutta ekologinen puhdistustapa erilaisille pinnoille. Soodapuhallus on menetelmä, jolla puhdistettavalta pinnalta voidaan poistaa likaa, vanhoja pintakäsittelyaineita sekä lähes mitä tahansa muita kerroksia ja kerrostumia.

Hellävaraista, mutta tehokasta puhdistusta

Menetelmässä käytetään natriumkarbonaattikiteitä, eli suomeksi sanottuna ruokasoodaa. Sitä puhalletaan puhdistettavaan kohteeseen kovalla teholla, jolloin sitkeäkin lika irtoaa hellävaraisesti, puhdistettavaa pintaa kuluttamatta. Soodalla voidaan puhdistaa mm. rakennusten seiniä, ajoneuvoja, moottoreita ja koneen osia. Pintamateriaaleista esimerkiksi alumiini, ruostumaton teräs, tiili, kivi, lasi, lasikuitu, puu sekä erilaiset muovit voidaan käsitellä soodapuhaltamalla.

Soodapuhallukselle soveltuvia käyttökohteita:

  • Rakennusten seinät, kuten hirsi- ja puuseinät (tummentumien ja/tai maalin poistot ym.)
  • Graffitien, maalien ja töhryjen poisto kiviseiniltä
  • Lian, rasvan, pinnoitteiden, maalin, ym. poistot yleisesti

Ota yhteyttä ja kysy lisää soodapuhalluksesta

Jos olet kiinnostunut soodapuhalluksen hyödyntämisestä oman kohteesi puhdistuksessa, ole yhteydessä meihin! Kerromme mielellämme lisää menetelmän soveltuvuudesta erilaisiin puhdistuksiin ja autamme sinua valitsemaan juuri sinun kohteeseesi parhaan menetelmän. Tarjoamamme erilaiset puhdistusmenetelmät sopivat erittäin hyvin mm. julkisivusaaneeraus- tai sisäsaneerauskohteisiin.

Vaihtoehtoisena puhdistustapana kuivajääpuhallus

Kuivajääpuhalluksella puhdistuu onnistuneesti hankalimmatkin pinnat. Usein kaupunkien ja taloyhtiöiden kiinteistöjen julkisivuihin ilmestyvät töhryt sekä graffitin poisto onnistuu vaivattomasti ja kustannustehokkaasti kuivajääpuhalluksella. Tavallisimpia urakoita, joihin meidät kutsutaan paikalle ovat julkisivusaneeraus sekä tulipalon jälkeinen vahinkosaneeraus. Homeen poisto sujuu monilta eri pinnoilta joutuisasti kuivajääpuhalluksen avulla.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.