Kuivajääpuhallus Tampereella, Turussa ja Helsingissä

Meiltä saat kuivajääpuhalluksella toteutettavat puhdistuspalvelut koko Pirkanmaan alueella, Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla, mutta sopimuksen mukaan palvelemme toki kauempanakin. Kuivajääpuhalluspalvelumme ovat kaikkien kiinnostuneiden tahojen hyödynnettävissä – asiakkaitamme ovat niin yksityiset henkilöt kuin taloyhtiöt, että yritykset, kunnat, kaupungit ja teollisuuden toimijat.

Kuivajääpuhalluksen etuja ovat esimerkiksi:

 • Nopeus: pienet CO2-pelletit ”räjäyttävät” lian irti kineettisen energian, jään kaasuuntumisen ja kylmyyden yhteisvaikutuksena.
 • Hellävaraisuus: vaikka pellettejä ammutaan puhaltimella kohteeseensa yli äänennopeudella, puhdistettava pinta ei kulu tai vaurioidu käsittelyssä.
 • Ekologisuus: kuivajäästä ei synny jätettä, myrkkyjä tai haitallisia yhdisteitä, eikä se kuormita ilmakehää. Jäljelle jää vain irronnut lika.
 • Desinfioivuus: homeitiöt ja mikrobit irtoavat puhdistettavasta pinnasta. Kuivajääpuhdistus puree myös esimerkiksi savun hajuun.
 • Tehokkuus: puhdistettu pinta voidaan jälkikäsitellä halutulla tavalla, vaikkapa maalaamalla tai lakkaamalla, heti puhdistuksen jälkeen.

Kuivajään avulla voidaan puhdistaa melkein mitä tahansa, sekä lisäksi eliminoida haju- ja savuvahinkoja. Kuivajääpuhdistusta käytetään silloin, kun vesi-, kemikaali-, liuotin- tai hiontapuhdistusta ei haluta käyttää. Se on myös tehokas ja nopea tapa desinfioida erilaisia pintoja ja irrottaa likaa hankalistakin paikoista.

Kuivajääpuhalluksen käyttökohteet

Kuivajääpuhallus on kustannustehokas ratkaisu monenlaiseen puhdistustarpeeseen. Harvassa ovat sellaiset kohteet, joihin kuivajäätä ei voisi käyttää. Tavanomaisesti kuivajäällä puhdistetaan muun muassa:

 • Sokkelit, katot ja julkisivut
 • Tiili-, kivi- ja betonipinnat
 • Hirsi- ja puupinnat
 • Teollisuuden koneet ja laitteet
 • Elintarviketeollisuuden laitteet
 • Vahinkosaneerauskohteet
 • …sekä monet muut kohteet

Kuivajääpuhalluksella puhdistuu onnistuneesti hankalimmatkin pinnat. Usein kaupunkien ja taloyhtiöiden kiinteistöjen julkisivuihin ilmestyvät töhryt sekä graffitin poisto onnistuu vaivattomasti ja kustannustehokkaasti kuivajääpuhalluksella. Tavallisimpia urakoita, joihin meidät kutsutaan paikalle ovat julkisivusaneeraus sekä tulipalon jälkeinen vahinkosaneeraus. Homeen poisto sujuu monilta eri pinnoilta joutuisasti kuivajääpuhalluksen avulla.

Jos olet kiinnostunut hyödyntämään kuivajääpuhalluksen tuomia mahdollisuuksia, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Kerromme mielellämme tarkemmin menetelmästä ja annamme sinulle tarjouksen puhdistustyöstä.

Muista myös mahdollisuus   kotitalousvähennykseen!    Yksityishenkilöitä palvelemme esimerkiksi kiinteistöjen julkisivujen puhdistustarpeissa.

Vaihtoehtoisena puhdistustapana soodapuhallus

Kuivajääpuhallusten ohella teemme puhdistuksia myös soodapuhallusta hyödyntämällä. Tämäkin menetelmä soveltuu ongelmitta monenlaisille pinnoille, ja aivan kuten kuivajääkin, puree se monenlaiseen likaan vaurioittamatta tai kuluttamatta puhdistuksen kohteena olevaa pintaa. Kuivajään sijasta puhdistettavaan pintaan puhalletaan natriumkarbonaattikiteitä, eli siis suomeksi ruokasoodaa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.