Torbo-märkäpuhallus Tampereella, Turussa ja Helsingissä

Tarjoamme monipuoliset Torbo-märkäpuhallus puhdistuspalvelut Tampereen, Turun ja Helsingin seudulla sekä Pohjanmaalla ja Itä-Suomessa. Käytämme vaativaankin käyttöön soveltuvaa, laadukasta Torbo XL 320 -märkäpuhallinta.

Torbo-märkäpuhallus (tunnetaan myös nimillä vesihiekkapuhallus sekä märkähiekkapuhallus) voidaan toteuttaa kaikilla vettä painavammilla puhallusaineilla, kuten hiekalla, kalkilla tai lasimurskalla. Torbo-märkäpuhallusmenetelmää on kuvailtu markkinoiden tehokkaimmaksi ja se sopii monenlaisiin pintakäsittely- ja puhdistustöihin. Lopputuloksena on täysin ehjä ja puhdas pinta, pölyttömästi ja vain pienellä määrällä puhallusaineseosta!

Torbo-märkäpuhallukselle soveltuvia käyttökohteita ovat esimerkiksi:

  • Julkisivujen ja parvekkeiden pintakäsittely sekä puhdistus
  • Betoni-, pelti- ja tiilirakenteiden pintakäsittely sekä puhdistus
  • Sisätilojen puhdistus, esimerkiksi palovahinkotapauksissa
  • Maalin, graffitin ja pinttymien poisto
  • Entisöintikohteiden, patsaiden ja muistomerkkien puhdistus
  • Teollisuuden puhtaanapito ja puhallustyöt

Torbo-märkäpuhalluksen etuja ovat esimerkiksi:

  • Taloudellisuus ja tehokkuus: Torbo-märkäpuhaltimen puhallusaineseoksen ja puhalluspaineen määrä on säädettävissä tarpeen mukaisesti. Torbo-menetelmä puhdistaa halutun pinnan tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.
  • Ympäristöystävällisyys: Pienen puhallusaineen kulutuksen ja säätömahdollisuuksiensa lisäksi Torbo-märkäpuhallusmenetelmä vähentää puhallusaineen pölyämistä jopa 95 %, minkä vuoksi se on erittäin ympäristöystävällinen puhdistus- ja pintakäsittelykeino. Vähäisen pölyämisen ansiosta Torboa voidaan käyttää loistavasti julkisilla paikoilla sekä vaativissa sisätiloissa.
  • Monipuolisuus: Torbo-märkäpuhallus soveltuu kaikille pintamateriaaleille; puhaltimen painetta voidaan säätää kohteen mukaisesti ja puhallusaineeksi soveltuu kaikki vettä painavampi materiaali, kuten hiekka, kalkki tai lasimurska.
  • Ympärivuotinen menetelmä: Käyttö onnistuu säällä kuin säällä ympäri vuoden.

Olisiko Torbo-märkäpuhallus paras vaihtoehto sinun tarpeeseesi?

Torbo-märkäpuhallus on monipuolisin ja edistyksellisin suihkupuhallusmenetelmä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin valitsemme puhdistettavalle kohteellesi parhaan mahdollisen menetelmän! Palvelemme niin kuntia, julkisia laitoksia, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä kuin myös rakennusliikkeitä ja arkkitehtitoimistoja. Nykyaikaisen ja tehokkaan kalustomme sekä ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta toteutamme suuretkin saneerausprojektit laadukkaasti ja aikataulussa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.