Torbo-märkäpuhallus Tampereella, Turussa ja Helsingissä

Tarjoamme monipuoliset Torbo-märkäpuhallus puhdistuspalvelut Tampereen, Turun ja Helsingin seudulla sekä Pohjanmaalla ja Itä-Suomessa. Käytämme vaativaankin käyttöön soveltuvaa, laadukasta Torbo XL 320 -märkäpuhallinta.

Torbo-märkäpuhallus (tunnetaan myös nimillä vesihiekkapuhallus sekä märkähiekkapuhallus) voidaan toteuttaa kaikilla vettä painavammilla puhallusaineilla, kuten hiekalla, kalkilla tai lasimurskalla. Torbo-märkäpuhallusmenetelmää on kuvailtu markkinoiden tehokkaimmaksi ja se sopii monenlaisiin pintakäsittely- ja puhdistustöihin. Lopputuloksena on täysin ehjä ja puhdas pinta, pölyttömästi ja vain pienellä määrällä puhallusaineseosta!

Torbo-märkäpuhallukselle soveltuvia käyttökohteita ovat esimerkiksi:

  • Julkisivujen ja parvekkeiden pintakäsittely sekä puhdistus
  • Betoni-, pelti- ja tiilirakenteiden pintakäsittely sekä puhdistus
  • Sisätilojen puhdistus, esimerkiksi palovahinkotapauksissa
  • Maalin, graffitin ja pinttymien poisto
  • Entisöintikohteiden, patsaiden ja muistomerkkien puhdistus
  • Teollisuuden puhtaanapito ja puhallustyöt

Torbo-märkäpuhalluksen etuja ovat esimerkiksi:

  • Taloudellisuus ja tehokkuus: Torbo-märkäpuhaltimen puhallusaineseoksen ja puhalluspaineen määrä on säädettävissä tarpeen mukaisesti. Torbo-menetelmä puhdistaa halutun pinnan tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.
  • Ympäristöystävällisyys: Pienen puhallusaineen kulutuksen ja säätömahdollisuuksiensa lisäksi Torbo-märkäpuhallusmenetelmä vähentää puhallusaineen pölyämistä jopa 95 %, minkä vuoksi se on erittäin ympäristöystävällinen puhdistus- ja pintakäsittelykeino. Vähäisen pölyämisen ansiosta Torboa voidaan käyttää loistavasti julkisilla paikoilla sekä vaativissa sisätiloissa.
  • Monipuolisuus: Torbo-märkäpuhallus soveltuu kaikille pintamateriaaleille; puhaltimen painetta voidaan säätää kohteen mukaisesti ja puhallusaineeksi soveltuu kaikki vettä painavampi materiaali, kuten hiekka, kalkki tai lasimurska.
  • Ympärivuotinen menetelmä: Käyttö onnistuu säällä kuin säällä ympäri vuoden.

Olisiko Torbo-märkäpuhallus paras vaihtoehto sinun tarpeeseesi?

Torbo-märkäpuhallus on monipuolisin ja edistyksellisin suihkupuhallusmenetelmä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin valitsemme puhdistettavalle kohteellesi parhaan mahdollisen menetelmän! Palvelemme niin kuntia, julkisia laitoksia, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä kuin myös rakennusliikkeitä ja arkkitehtitoimistoja. Nykyaikaisen ja tehokkaan kalustomme sekä ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta toteutamme suuretkin saneerausprojektit laadukkaasti ja aikataulussa.