Lasikuulapuhallus Tampereen, Turun ja Helsingin seudulla

Toteutamme puhdistustyöt myös lasikuula- ja lasimurskapuhalluksella. Niin lasikuulapuhallus kuin lasimurskapuhallus sopii lähes kaikkien pintojen puhdistukseen. Se puhdistaa tehokkaasti, jättäen puhdistettavan pinnan kuitenkin ehjäksi ja kuivaksi. Lasikuula- ja lasimurskapuhallus on hellävaraisempi kuin hiekkapuhallus, mutta tehokkaampi kuin esimerkiksi soodapuhallus.

Miten lasikuula- ja lasimurskapuhallukset toimivat?

Lasimurska on kierrätyslasista valmistettua, pyöristettyä lasihiekkaa. Murskan karkeutta voidaan säätää kohteen mukaan, jotta se ei vahingoita pintoja. Lasikuulat puolestaan ovat vielä lasimurskaa hellävaraisempia, eivätkä ne pölyä kuten lasimurska.

Lasikuulat ja lasimurska ovat myös ympäristöystävällisiä ja turvallisia vaihtoehtoja: ne eivät sisällä lainkaan kemikaaleja tai myrkkyjä ja ne ovat valmistettu ekologisesti kierrätysmateriaalista.

Lasikuula- ja lasimurskapuhalluksen teho perustuu kuulien tai murskan puhaltamisesta kovalla paineella puhdistettavalle pinnalle. Puhallus jättää jälkeensä kevyesti mattaisen, ehjän ja kuivan pinnan, joka voidaan käsitellä esimerkiksi maalaamalla välittömästi puhdistuksen jälkeen. Meiltä saat tarvittaessa samalla kertaa ulkomaalauksen. Lasimurska- ja lasikuulapuhallus voidaan toteuttaa myös märkäpuhalluksena, jolloin se ei pölise lainkaan.

Millaisiin kohteisiin lasikuula- ja lasimurskapuhallukset sopivat?

Lasikuulapuhallus ja lasimurskapuhallus soveltuvat erityisen hyvin:

  • Puupintojen puhdistukseen esimerkiksi homepilkuista tai tummentumista
  • Metallipintojen puhdistamiseen, esimerkiksi maalista tai sammaleesta
  • Betonin puhdistamiseen, esimerkiksi pinttyneestä liasta

Tämä puhallustekniikka palvelee mainiosti siis sekä yksityistalouksien että yritysten ja teollisuuden tarpeita. Oli kyse puhdistusta vaativasta omakotitalon julkisivusta, teollisuuden laitteista tai vaikkapa betonipinnoista – lasikuulat ja -murskat hoitavat homman.

Takuulla laadukas toteutus puhallustöiden ammattilaiselta – Suomen tehokkaimmilla laitteilla!

Toteutamme lasikuulapuhallukset ja lasimurskapuhallukset laadukkaalla, kotimaisella Nordblast NB 28-1 Professional -laitteella. Laite on suunniteltu ammattilaiskäyttöön sekä erityisesti kiinteistöjen julkisivujen ja teollisuuden puhdistustarpeisiin. Lasikuulapuhallus onkin loistava apu julkisivusaneerauksissa sekä sisäsaneerauksissa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille lisää kohteestasi, niin valitsemme kanssasi juuri sinun tarpeisiisi sopivan puhallusmenetelmän!

Vaihtoehtoisena puhdistustapana soodapuhallus

Lasikuulapuhallusten ohella teemme puhdistuksia myös soodapuhallusta hyödyntämällä. Tämäkin menetelmä soveltuu ongelmitta monenlaisille pinnoille, ja aivan kuten kuivajääkin, puree se monenlaiseen likaan vaurioittamatta tai kuluttamatta puhdistuksen kohteena olevaa pintaa. Kuivajään sijasta puhdistettavaan pintaan puhalletaan natriumkarbonaattikiteitä, eli siis suomeksi ruokasoodaa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.