Maalaus Tampereen, Turun ja Helsingin seudulla

Monipuolisten puhallustöiden lisäksi toteutamme ulkomaalaukset julkisivuille ja katoille. Maalaamme ammattitaidolla kaikenlaiset kohteet ja pintamateriaalit. Vaativimmat maalauskohteet toteutamme yhteistyössä maalarimestari Rami Karivierin kanssa.

Ulkomaalauksen tehtävänä on suojata kiinteistön katon tai julkisivun rakenteita sääolosuhteilta ja ehkäistä niiden vaurioitumista. Siisti ja hoidettu julkisivu myös näyttää hyvältä ja nostaa kiinteistön arvoa. Esimerkiksi katon maalaus on yksi kustannustehokkaimmista tavoista pidentää katon ikää. Katto joutuu kestämään monenlaista ilmasto- sekä saasterasitetta, joilta katon maalaus suojaa erinomaisesti.

Milloin julkisivun tai katon maalaus on ajankohtainen?

Ulkomaalaus voi olla ajankohtaista, jos:

  • Vanha maalipinta lohkeilee tai hilseilee
  • Maalipinta on kulunut ja haalistunut
  • Pinnoilla esiintyy mustia pilkkuja, hometta tai kasvustoa
  • Pinnoilla on vauriokohtia, joissa maalipinta on rikkoutunut
  • Edellisestä maalauksesta on kulunut yli 10 vuotta

Pitämällä huolta kiinteistöstäsi säännöllisellä huoltomaalauksella pidennät työläiden ja kalliiden julkisivu- ja kattoremonttien väliä.

Laadukkaat maalaustyöt pintakäsittelyn asiantuntijalta

Jotta uusi maalipinta kestää mahdollisimman pitkään ja näyttää hyvältä, tulee maalattava pinta käsitellä huolellisesti. Erilaiset puhallusmenetelmät sopivat tähän tarkoitukseen erinomaisesti: esimerkiksi hiekkapuhallus poistaa tehokkaasti pinttyneimmätkin liat, kasvustot ja vanhat maalit, sekä karhentaa pintaa siten, että uusi maali tarttuu siihen hyvin.

Pintakäsittelytöiden asiantuntijoina toteutamme ulkomaalaukset huolellisesti, laadukkaasti ja kestävästi. Voit olla varma, että työmme jäljiltä julkisivusi tai kattosi on ehjä ja siisti.

Ota yhteyttä ja kerro lisää kohteestasi – suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinun kohteeseesi sopivat työmenetelmät. Palvelemme mielellämme niin yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä, yrityksiä – kuntia ja kaupunkeja unohtamatta. Teemme ulkomaalaukset Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla, Pohjanmaalla ja Itä-Suomessa – Tampere, Turku, Helsinki, Vantaa ja Espoo ovat muutamia tavallisia kohdekaupunkejamme.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.