Ympäristöystävällisen puhdistuksen asialla – ekologinen Eskimot

 

Ylöjärveläinen Kuivajääpuhallus Eskimot Oy on erikoistunut kuivajäällä ja soodalla tehtäviin puhdistuksiin. Palvelemme asiakkaitamme liikkuvalla kalustolla ympäri Pirkanmaata, Varsinais-Suomea ja Uudenmaan aluetta. Tavallisimpia kohdekaupunkejamme, joissa teemme mm. kuivajääpuhallusta ovat Tampere, Turku, Helsinki, Vantaa, Espoo sekä Jyväskylä. Sovittaessa voit hyödyntää osaamistamme kauempanakin, esimerkiksi Itä-Suomessa tai Pohjanmaalla. Kaikki työntekijämme ovat kokeneita ammattilaisia ja kalustomme alan huippuluokkaa, joten pystymme tarjoamaan toimivia puhdistusratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin. Palvelemme yrityksiä, kuten purkuyrityksiä ja rakennusyhtiöitä, arkkitehtitoimistoja, teollisuuden toimijoita, kuntia ja kaupunkeja, mutta myös yksityishenkilöitä.

Eskimot valmiina palvelemaan

Haluamme paitsi tarjota kustannustehokasta ja toimivaa puhdistuspalvelua, myös kantaa ekologisen puhdistusmenetelmän lippua korkealla. Kuivajääpuhallus peittoaa ympäristöystävällisyydellään monet muut pesu- ja puhdistustavat, minkä takia se on myös luontoarvoja arvostavan valinta. Kuivajäästä ei synny jätettä, myrkkyjä tai haitallisia yhdisteitä, eikä se kuormita ilmakehää. Kuivajääpuhallus on kustannustehokas ratkaisu monenlaiseen puhdistustarpeeseen. Harvassa ovat sellaiset kohteet, joihin kuivajäätä ei voisi käyttää. Kuten huomaat, kuivajääpuhalluksen hyvät puolet ovat moninaiset. Jos haluaisit saada meiltä tarjouksen omalle puhdistustyöllesi, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.